Jachten

Jacht01

Eigenaren van een jacht weten als geen ander hoe heerlijk een verblijf op het water kan zijn. Het is de perfecte vorm van ontspanning. Samen genieten van de zon op het dek en ‘s avonds relaxen in de kajuit. Dat is nog prettiger in een stijlvol ingerichte jacht waarbij geen detail vergeten is.

 

Extra sfeer en allure op uw jacht

De stoffering van het in- en exterieur van uw jacht kan voor extra sfeer en allure zorgen. Iedere jacht is weer anders. Daarom is scheepsstoffering altijd maatwerk. DEGO Stofferingen is graag uw partner als het gaat om de stoffering van uw jacht. Wij kunnen met prachtige moderne en klassieke stoffen uw jacht compleet stofferen.

 


Speciale stoffen en materialen

Omdat uw jacht dagelijks wordt blootgesteld aan veel licht en water, werken wij met speciale stoffen en materialen. Deze hoogwaardige producten zorgen voor een gegarandeerde lange levensduur. Wij zorgen voor de beste comfort en allure in de leefruimten van uw jacht.

 

Wat uw wensen ook zijn en wat uw smaak ook is. Wij komen graag bij u aan boord om de mogelijkheden met u te spreken. DEGO Stofferingen maakt van uw verblijf op het water een bijzonder sfeervolle en comfortabele ervaring!