Stofferen openbare ruimten

Het stofferen van openbare ruimten is vakwerk én maatwerk. DEGO Stofferingen is al jarenlang één van de bekendste professionele stoffeerders in Nederland. Van drukbezocht museum tot modern bedrijfspand, van hippe club tot statig hotel. Wij stofferen al jarenlang diverse openbare ruimten.


Stoffering openbare ruimten: maatwerk staat voorop

Bij de stoffering van openbare ruimten staat maatwerk voorop. Samen met u inventariseren we wat uw project met uitstralen. Welke sfeer wilt u neerzetten? Wat is de meest efficiënte opzet? Het zijn een paar vragen die van groot belang zijn. Want met de stoffering van de openbare ruimte geeft men direct een sterk visueel visitekaartje af.

Om up-to-date te blijven op het gebied van stofferen van openbare ruimten, bezoeken wij jaarlijks belangrijke interieur- en stofferingsbeurzen in Europa. Wij zijn in staat om elk interieur te versterken en verfraaien. Dit doen wij vanuit ons eigen atelier én bij u op locatie. Daarbij combineren wij de nieuwste stoffen, trends en technieken.


Talloze mogelijkheden stofferen openbare ruimtes

Wilt u een openbare ruimte op maat laten stofferen? Neem contact met ons op! Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Vul ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO Stofferingen kan alles realiseren als het om maatwerk gaat!