Stoffeerder

DEGO Stofferingen: de belangrijkste stoffeerder in Nederland

Als u een stoffeerder zoekt, dan kiest u toch ook liever voor een bedrijf dat bekend staat als één van de belangrijkste moderne stoffeerders in Nederland? Welkom bij DEGO Stofferingen! Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van interieurs in de leefgebieden Water, Wonen en Werken.
 
Als allround moderne stoffeerder zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste stoffeertechnieken. Stofferen en herstofferen doen wij altijd met gevoel voor flair en een oog voor de laatste trends, passende kleuren en perfecte vormen. Voor iedere maatwerk wens of vraag bieden wij altijd de juiste oplossing.
 
 

Stofferen of herstofferen in ons atelier of op locatie

Stofferen of herstofferen doen wij vanuit onze eigen ateliers en/of bij u op locatie. Of het nu gaat om het stofferen van losse meubels, woon-, slaap- en badkamers, schepen, jachten, hotels of restaurants; wij realiseren keer op keer de beste stoffeertechnieken in combinatie met de nieuwste stoffencollecties en de laatste trends.
 
Wilt u ‘iets nieuws’ met uw meubels of interieur en uw woning een nieuwe frisse uitstraling geven? Met onze geraffineerde en stijlvolle stofferingen kunnen wij hier aan bijdragen. Onze prachtige stoffen met rijke kleuren en dessins zullen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in uw leefomgeving. Laat u verrassen en inspireren door onze stoffeerder!
 
 

DEGO: ook expert in stofferen van openbare ruimtes

Stofferen of herstofferen is bij DEGO Stofferingen niet alleen interessant voor particulieren. Ook interieurdesigners en –bouwers halen met DEGO een moderne stoffeerder in huis. Wij hebben ervaring met het stofferen van kantoorruimtes, restaurants, bars, clubs, hotels en musea. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden!
 
Speciaal voor mensen die werken of leven op het water is DEGO ook de perfecte stoffeerder. Van het stofferen of herstofferen van een jacht of een binnenvaartschip; wij zorgen graag voor een mooie balans in kleur, comfort, materiaal en luxe. Wij houden hierbij uiteraard rekening met de praktische eisen van een wateromgeving.
 
 

Neem direct contact op met onze stoffeerder

Wilt u in contact komen met DEGO en één van onze stoffeerders? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier of bel naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO Stofferingen kan alles realiseren als het om maatwerk gaat!