Scheepsvaartstoffering

Zoekt u een ervaren partner voor scheepsvaartstoffering? Welkom bij DEGO Stofferingen. Wij zijn al jaren actief als maatwerk stoffeerder voor zowel jachten als de beroepsvaart. Daarbij stofferen wij vooral het zitmeubilair, maar indien gewenst ook complete scheepsvaartstoffering projecten. Wij horen graag waarmee wij u van dienst mogen zijn!

 

Scheepsvaartstoffering: waar werk en vrije tijd bij elkaar liggen

Scheepsvaartstoffering is een vak apart. Werk en vrije tijd liggen vaak dicht bij elkaar in de beroepsvaart. Daarom hebben schippers diverse eisen aan de scheepsvaartstoffering binnen hun schip. DEGO Stofferingen zorgt er met onze stoffering voor dat de leefruimtes sfeer en comfort ademen, waar de werkruimten vragen om efficiëntie en duurzaamheid.

Naast scheepsvaartstoffering op de beroepsvaart kan DEGO ook helpen bij het stofferen van jachten. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van stijlvolle scheepsvaartstoffering van het interieur en exterieur van uw jacht. Daarbij werken wij met moderne, hoge kwaliteit stoffen die met name geschikt zijn voor op het water.

 

Ontdek het effect van de perfecte scheepsvaartstoffering

DEGO Stofferingen zorgt met haar scheepsvaartstoffering dat uw verblijf op het water een speciale, huiselijke ervaring zal zijn. Onze stoffering moet niet alleen mooi zijn, maar juist ook efficiënt, comfortabel en praktisch. Wat uw wensen voor scheepsvaartstoffering ook zijn. Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer informatie over DEGO Scheepsvaartstoffering? Neem gerust contact met ons op. Dat kan door ons contactformulier in te vullen, of door te bellen naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO kan alles maken als het om maatwerk gaat!