Scheepsstoffering

DEGO Stoffering is graag uw partner als het gaat om scheepsstoffering. Zowel voor jachten als de beroepsvaart kunnen wij u van dienst zijn in maatwerk stoffering. Wij bekleden met name het zitmeubilair, maar kunnen ook complete scheepsstoffering projecten verzorgen waarbij wij o.a. de vloerbedekking, vitrage, gordijnen en matrassen stofferen.

 

Scheepsstoffering beroepsvaart

Scheepsstoffering voor de beroepsvaart is één van onze specialiteiten. Omdat in de beroepsvaart werk en vrije tijd dicht bij elkaar liggen, stellen schippers uiteenlopende eisen aan de scheepsstoffering. DEGO Stoffering kan zorgen voor comfort en allure in de leefruimten, en voor duurzaamheid en efficientie in de werkruimten.

 

Scheepsstoffering jachten

Naast scheepsstoffering voor binnenvaartschepen helpen wij u ook graag bij het stofferen van uw jacht. Geniet van een onze stijlvolle scheepsstoffering van het in- en exterieur van uw jacht. Wij werken met moderne, hoogwaardige en speciale stoffen die geschikt zijn voor op het water. Met onze scheepsstoffering geniet u optimaal van het verblijf op uw jacht!

DEGO Stoffering maakt van uw verblijf op het water een bijzondere, huiselijke ervaring. Met een exacte precisie realieren wij estetisch verantwoorde oplossingen. Onze scheepsstoffering oogt niet alleen mooi, maar is ook efficient en praktisch. Wat uw wensen ook zijn, wij komen graag bij u aan boord om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie over onze scheepsstoffering of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Dit kan middels ons contactformulier of door te bellen naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO kan alles maken als het om maatwerk bekleding gaat!