Romo stoffen

Romo is een familiebedrijf uit 1902 met een hoofdkantoor in Nottinghamshire, Engeland. Hier worden de meest exclusieve meubel- en gordijnstoffen, behang en passementen geproduceerd. Romo stoffen zijn zeer geschikt voor projectmatige interieurs en de particuliere markt.

DEGO stofferingen is een expert als het gaat om maatwerk stoffering. Wij werken met hoogwaardige stoffen waaronder die van Romo. De collectie van Romo bevat klassieke en moderne drukstoffen, luxueuze damasten, zijdes, jacquards, chenilles, velours en diverse uni en semi-uni weefsels.

 

Maatwerk stoffering met Romo

Vanuit ons eigen naaiatelier en werkplaats kunnen wij voldoen aan diverse maatwerk wensen en oplossingen. Denk aan het bekleden van meubilair, maar wij zijn ook sterk in het stofferen van complete projecten. Met de exclusieve dessins van Romo stoffen leveren wij keer op keer de meest prachtige en hoogwaardige resultaten.

Tegenwoordig wordt Romo geleid door kleinzoon Jonathan Mould, samen met zijn nichtje en kinderen. In de ontwerpstudio’s, magazijnen en het kantoor werken meer dan 250 medewerkers. Romo stoffen heeft kantoren in Londen, Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Het bedrijf werd onlangs nog onderscheiden met de Queens Award for Enterprise in International Trade: de hoogst mogelijke prijs in het Britse zakenleven.

Bekijk onze Romo stoffen en de mogelijkheden

Heeft u interesse in Romo stoffen? U bent van harte welkom in onze showroom om de nieuwste trends en dessins te bekijken. DEGO Stofferingen in Nieuwendijk is op dit moment één van Nederlands belangrijkste moderne stoffeerders. Wij specialiseren ons met name in het stofferen van interieurs in de leefgebieden Water, Wonen en Werken.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze Romo stoffen ontvangen? Laat het ons weten! Wij helpen u graag verder. DEGO Stofferingen bereikt u eenvoudig door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO kan alles realiseren als het om maatwerk bekleding gaat!