Musea Stoffering

DEGO Musea Stoffering

Het stofferen van musea is een vak apart. DEGO Stofferingen is één van de bekendste meubel- en projectstoffeerders in Nederland. Van concept op maat, tot de uitvoering van de museum stoffering; DEGO is graag uw partner als het om professioneel stofferen gaat.

 

Musea stoffering op maat, een ware kunst!

Veel musea in Nederland rekenen af met hun (vaak) oubollige uitstraling. Binnen een korte periode transformeren zij hun museum naar een mooi, strak en uitnodigend kunstpaleis. De bezoeker wordt naast de kunstcollectie ook getrakteerd op een visueel samenspel van architectuur, op maat gemaakte meubels en een sfeervolle stoffering.

 

Compleet museum stofferen, of losse elementen

Door aandacht te besteden aan de stoffering in musea versterk je de emoties, verbeelding en bewondering die kunst teweeg kan brengen. Of het nu gaat om een compleet stofferingsproject of losse meubelstoffering in een museum. DEGO werkt altijd met de nieuwste collectie stoffen en materialen.

 

Kom in contact met DEGO

Bezoek ons in onze inspiratievolle showroom. Hier hebben wij de laatste designs van meubel- en gordijnstoffen, maar ook hoogwaardig leer, kunstleer en tapijt. Kom in contact met ons door ons contactformulier in te vullen of bel 0183 401 933. DEGO Stofferingen: een aanwinst voor elk museuminterieur!