Kvadrat Stoffen

Kvadrat is een Deens bedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige stoffen geschikt voor meubels. De Kvadrat stoffen hebben een hoge kwaliteit en een modern design. De meubelstoffen worden gemaakt met respect voor het product en het milieu. Naast meubelstoffen fabriceert Kvadrat ook hoogwaardige gordijnstoffen.

DEGO stofferingen is gespecialiseerd in maatwerk stoffering. Wij kunnen u van dienst zijn met het bekleden van zitmeubilair, maar ook met het stofferen van complete ruimtes. Vanuit ons eigen naaitatelier en werkplaats kunnen wij voldoen aan al uw maatwerk wensen. Wij werken met hoge kwaliteit stoffen, waaronder Kvadrat.

Kvadrat stoffen waar wij veel mee werken zijn o.a.: Divina, Tonus, Hallindal en Sudden. Deze stof kwaliteiten worden naast voor de stoffering van meubels/gordijnen ook gebruikt voor de productie van akoestische panelen.

 

Kvadrat stoffen: hoge kwaliteit Deens design

Kvadrat staat bekend om kleur en eenvoud. De stoffen beschikken over een hoge kwaliteit en worden toegepast in diverse projecten. Ze zijn zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de stoffering van meubels, gordijnen, wanden en plafonds. Kvadrat stoffen zijn ook veelgebruikt bij bekende meubelmerken.

Heeft u interesse in Kvadrat stoffen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom om de nieuwste kleuren en designs van Kvadrat te bekijken. DEGO Stofferingen in Nieuwendijk is met trots één van Nederlands belangrijkste moderne stoffeerders. Wij leggen ons toe op het stofferen van interieurs in de leefgebieden Water, Wonen en Werken.

 

Meer informatie over onze Kvadrat stoffen

Wilt u meer informatie over onze Kvadrat stoffen collectie en de mogelijkheden voor uw project of meubel? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken middels ons contactformulier of door te bellen naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO kan alles maken als het om maatwerk bekleding gaat!