Kantoorstoffering

Kantoorstoffering, hét visitekaartje van uw kantoor!

Heeft u wel eens nagedacht over de stoffering van uw kantoor? Komt de inrichting en stoffering overeen met wat u als bedrijf wilt uitstralen? De inrichting is niet voor niets hét visitekaartje van uw bedrijf. DEGO is als één van de meest bekende project- en meubelstoffeerders in Nederland graag uw partner als het om kantoorstoffering gaat.

 

Geef uw kantoor een eigen karakter met DEGO stoffering

Met de juiste kantoorstoffering kunt u uw kantoor of gehele bedrijf een eigen karakter en ambiance geven. Of dit nu modern, klassiek, authentiek of simplistisch moet zijn. DEGO heeft jarenlange ervaring in het stofferen van kantoren. Met uw input en wensen geven wij uw kantoor een frisse, professionele uitstraling.

 

Kantoor stofferen? Ontdek de voordelen

Bij kantoorstoffering kunt u denken aan het stofferen van de wanden en vloeren, maar zeker ook van het meubilair. Daarbij houden wij rekening met de fysieke en esthetische mogelijkheden van uw kantoor en de omgeving. Een bezoek aan uw kantoor zal niet alleen een beleving worden voor klanten, maar zeker ook voor uw medewerkers.

 

Contact met DEGO Stofferingen

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Wij komen graag bij u langs voor kantoorstoffering op maat. Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom. Wij helpen u graag verder. Telefoonnummer: 0183 40 19 33. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier, wij bellen u terug.