Horeca Stoffering

U zoekt naar een ervaren partner als het gaat om horeca stoffering. DEGO Stofferingen is dé expert als het om kleine en grote stoffeerprojecten gaat. Van restaurant tot bedrijfskantine en van hotel tot bar. Met de juiste stoffering creëren wij binnen iedere horecagelegenheid een authentieke sfeer die bijdraagt aan de beleving van uw horecaonderneming.

Horeca stoffering  en herstoffering op maat

Horeca stoffering is maatwerk. Bij DEGO kunnen we bijvoorbeeld maatwerk meubelen, terraskussens en wanddecoratie voor u maken. Naast horeca stoffering op maat, kunnen wij ook uw huidige stoelen en meubelen herstofferen. Bij DEGO werken wij uitsluitend met topkwaliteit stoffen. Vraag gerust naar onze huidige collecties!

Met uw input creëren wij de perfecte horeca stoffering

Iedere horeca gelegenheid is anders. De sfeer en ambiance zijn erg belangrijk, maar het meubilair moet ook functioneel en duurzaam zijn. Samen met uw input creëren wij altijd een frisse en sfeervolle ruimte. U bent van harte welkom in onze showroom. Hier liggen de laatste kleuren en designs van meubel- en gordijnstoffen, maar ook leer, kunstleer en tapijt.

Kom in contact met één van onze ervaren horeca stoffeerders. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier of bel naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO Stofferingen kan alles realiseren als het om maatwerk gaat!