De Ploeg Stoffen

De Ploeg stoffen komen van het Nederlandse merk De Ploeg, dat sinds het begin van de vorige eeuw actief is. Sinds de jaren ’50-’60 geniet deze Nederlandse stoffenfabrikant en leverancier grote bekendheid. Het merk werd één van de belangrijkste vormgevers van het begrip ‘het nieuwe wonen’. Ook nu worden de stoffen van De Ploeg hoog gewaardeerd.

De stoffen van De Ploeg zijn geschikt voor zowel de consument als profesionele stoffengebruikers als meubelproducenten en stoffeerders. DEGO Stofferingen werkt uitsluitend met hoge kwaliteit stoffen, waaronder van De Ploeg. Kiest u voor De Ploeg, dan kiest u voor ambachtelijke, hoge kwaliteit gordijn- en meubelstoffen.

 

Wij leveren al jaren maatwerk met De Ploeg stoffen

DEGO Stofferingen kan u van dienst zijn in diverse De Ploeg maatwerk stofferingen. Denk aan het bekleden van zitmeubilair, maar ook het stofferen van complete ruimtes voor particulieren en bedrijven. Vanuit ons professionele naaitatelier en werkplaats kunnen wij al uw maatwerk stoffeer wensen vervullen.

Bent u geinteresseerd in De Ploeg stoffen? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Hier tonen wij u de mooiste en laatste De Ploeg stoffen. DEGO Stofferingen uit Nieuwendijk is met trots één van de belangrijkste moderne stoffeerders in Nederland. Wij stofferen al jarenlang interieurs in de leefgebieden Water, Wonen en Werken.

 

Meer informatie over onze De Ploeg mogelijkheden

Wilt u meer informatie ontvangen over De Ploeg stoffen en wat DEGO Stofferingen voor uw project of meubel kan realiseren? Wij staan voor u klaar. U bereikt ons middels ons contactformulier of door te bellen naar telefoonnummer 0183 401 933. Wat u ook bedenkt: DEGO kan alles maken als het om maatwerk bekleding gaat!