Chivasso stoffen

Chivasso is een bedrijf gespecialiseerd in interieur stoffen en behang met showrooms verspreid over de wereld. Onder Chivasso vallen 3 merken: Chivasso, Carlucci di Chivasso en Easy by Chivasso. Het bedrijf presenteert twee nieuwe collecties per jaar. Daarbij staan zij voorop als het gaat om de laatste stoffen trends en innovaties.

DEGO Stofferingen is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in maatwerk stoffering. Vanuit ons eigen atelier werken wij met hoge kwaliteit stoffen waaronder Chivasso stoffen. Chivasso biedt een ruime collectie met spannende en luxueuze stoffen die een prachtige finishing touch geven aan ieder interieur.

 

Maatwerk stoffering met Chivasso stoffen

Bij DEGO Stofferingen werken wij vanuit ons eigen naaiatelier en werkplaats. Hier kunnen wij allerlei maatwerk wensen en oplossingen realiseren. Bijvoorbeeld het bekleden van (zit)meubilair of het stofferen van complete ruimtes. Met de bijzondere Chivasso stoffen realiseren wij altijd de meest verrassende en hoogwaardige resultaten.

Chivasso heeft haar hoofdkwartier in Zoetermeer, maar de showrooms zijn verspreid over de hele wereld. De Chivasso stoffen zijn modern en kunnen niet alleen gebruikt worden in jonge, speelse interieurs maar ook in luxe klassieke. Chivasso reflecteert de huidige Zeitgeist, maar het merk is zeker ook veelzijdig genoeg om tijdloos te zijn.

 

Meer informatie over Chivasso stoffen en de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in de Chivasso stoffen collectie? Wij hebben diverse voorbeelden beschikbaar in onze showroom. DEGO Stofferingen is gelegen in Nieuwendijk. Wij zijn één van Nederlandse belangrijkste moderne stoffeerders. Daarbij ligt ons specialisme vooral in het stofferen van interieurs in de leefgebieden Water, Wonen en Werken.

Heeft u vragen over onze Chivasso stoffen en de mogelijkheden? Of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder. DEGO Stofferingen kunt u bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar telefoonnummer: 0183 401 933.