Banken op maat

Stoffeerders met een moderne kijk op interieur

U zoekt banken op maat, gestoffeerd door de top in Nederland waar het om maatwerk bekleding gaat? Welkom bij DEGO Stoffering. Wij zijn de expert als het om de bekleding van banken op maat gaat. Dit doen wij op drie gebieden: water, wonen en werken.

Of u nu zoekt naar banken op maat met een opvallend design of om even heerlijk op te relaxen. Een goed zitmeubel moet voldoen aan comfort, sfeer en efficientie. Van eetkamerstoelen tot gecapitonneerde Chesterfields, van leder tot duurzaam geweven stoffen; wij kunnen elke maatwerk oplossing voor u realiseren!

 

Banken op maat stofferen vanuit ons eigen atelier

DEGO Stoffering produceert haar banken op maat meestal inclusief houten of stalen frames. Wij beschikken over een eigen naaiatelier en werkplaats met (zaag) apparatuur. De gehele productie van A tot Z ligt in eigen handen. Hier kunnen wij allerlei soorten banken op maat voor u realiseren. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Meer informatie over onze banken op maat

Keer op keer lukt het ons om banken op maat te maken volgens de laatste technieken en de nieuwste stoffencollecties. In onze showroom bent u altijd welkom om de nieuwe kleuren en designs van onze meubelstoffen te bekijken. Meer informatie over onze banken op maat? Neem contact op via ons contactformulier of bel telefoonnummer 0183 401 933.